Lingerie Styling

Lingerie Ria heeft het kwaliteitslabel “Lingerie Styling Specialiste” van Van de Velde. Daardoor bent u bij ons zeker van professioneel maat- en stylingadvies. Wij bepalen uw maat op de juiste manier, zoeken de mooiste snit en zorgen voor de perfecte match met uw outfit. Bovendien bieden wij dit aan met alle discretie en in een comfortabele omgeving.

Door dit label bent u ook verzekerd van extra veel keuze aan stijlen en modellen, door het verplichte ruime aanbod in onze winkel.

De Juiste maat

De juiste maat is het begin van alles…

Comfort

De bh moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook comfortabel en perfect zitten op je lichaam. Samen zoeken wij naar een leuk en passend lingeriesetje.

5 checkpoints

Dit zijn 5 checkpoints om te zien of je bh juist zit:

 • Rugpand
  Het rugpand is het belangrijkste deel van je bh. Het rugpand moet mooi horizontaal op de rug zitten, onder de schouderbladen, en sluit goed aan op je lichaam.
 • De beugels
  De beugels moeten mooi onder de borst gaan en op de ribben zitten. Zo wordt een goede ondersteuning met een mooie ronding gegeven.
 • Het middenstuk
  Het middenstuk is het deel vooraan tussen de twee cups. Dit stuk zorgt zoals het rugpand voor heel wat steun, en sluit daarom best mooi aan op het borstbeen.
 • De schouderbandjes
  De schouderbandjes zijn er niet om de borsten te liften, maar om je bh op z’n plaats te houden. Deze bandjes te kort aanspannen helpt niet, maar zorgt enkel voor insnijdingen en pijnlijke schouders.
  Schouderbandjes zorgen maar voor 10% van de steun.
 • Cupmaat
  De perfecte cupmaat heb je wanneer de borsten mooi in de juiste cupmaat zitten. De cups mogen niet openstaan, snijden aan de borsten of rimpels geven in de stof.